Handelsbetingelser

MINZI.dk

Drives af:

 • Mobilo.dk
 • Aage Berntsens Alle 6
 • 2750 Ballerup
 • E-mail: kontakt@minzi.dk
 • CVR-nr.: 25250002

Vi har almindelige salgs- og leveringsbetingelser som gælder for ethvert salg og enhver leverance fra Minzi.dk medmindre der mellem dig og Minzi.dk er indgået en skriftlig aftale, der fraviger bestemmelserne, eller bestemmelserne i øvrigt måtte være i strid med beskyttelsespræceptive regler for forbrugere.

Når du handler på Minzi.dk gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært købeloven og forbrugeraftaleloven.

Minzi.dk gemmer ikke en egentlig kopi af aftalen mellem dig og Minzi.dk, men foretager alene en teknisk lagring af aftalens indhold. Du er derfor påkrævet selv at gemme bevis for din handel med Minzi.dk. I din pakke forefindes en faktura, som er dit bevis på handlen. Denne skal gemmes og forevises ved eventuelle reklamationer.

 
Bestilling

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og lagt dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkort informationer. Når du har accepteret handelsbetingelserne, og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail.

Priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Alle priser er dagspriser og opdateres løbende, der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

 
Fragt og levering

Vi sender med PostNord der leverer din pakke til et posthus eller en pakkeboks i nærheden af dig inden for 2-3 arbejdsdage, du bliver informeret om pakken  via sms og e-mail.

I højsæsonen og i forbindelse med vores sale kan det tage lidt længere tid.

Leveringsomkostninger 49,00 kr. i Danmark, gælder ikke Færøerne og Grønland

Minzi.dk kan ikke tage ansvar for forsinkelser og drift problemer hos PostNord.

 
Betaling

Vi tager imod betaling med Stripe hvorigennem man kan anvende betalingsmulighederne Visa, Visa Elektron, American Express, MasterCard og Maestro.

Ved afsendelse af din ordre, såfremt transaktionen bliver godkendt, reserveres beløbet med det samme, og du vil modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Beløbet vil blive trukket fra din konto, når vi afsender din ordre.

Hvis kortbetalingen ikke godkendes, annulleres din ordre. Kontakt din bank eller kortudsteder, hvis du har spørgsmål til dette.

Du kan læse mere om Stripe på: https://stripe.com/dk/

Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Minzi.dk.

Går varen mod forventning i stykker, repareres denne vederlagsfrit af Minzi.dk eller leverandøren, såfremt original kvittering vedlægges.

Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering, groft misbrug eller almindelig slitage.

Du kan udnytte reklamationsretten ved at sende varen retur. Vi forbeholder os ret til at erstatte med en tilsvarende ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage.

VIGTIGT! Reklamationer uden returnummer og original kvittering vil blive afvist.

Varen sendes til:

 • Minzi.dk
 • Aage Berntsens Alle 6
 • 2750 Ballerup
 • Mærket: Retur

Returnering og fortrydelsesret

Minzi.dk tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. For at retur- og fortrydelsesretten kan udnyttes, skal du enten have returneret varen eller have informeret Minzi.dk på kontakt@minzi.dk omkring din fortrydelse inden 14 dage efter, at du har modtaget varen.

Varen byttes kun når Minzi.dk og leverandør mærkat er intakt og stadig sidder på varen. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt.

Varen må ikke være brugt, det vil sige hvis den bliver brugt ud over, hvad der er svare til at afprøve varen i en fysisk butik. Varen skal pakkes forsvarligt så emballagen ikke bliver beskadiget og stadig kan sælges som ny vare.

Det er køberen der står til ansvar og står for omkostningerne for returneringen af en vare. Alle produkter, der returneres til Minzi.dk skal være forsvarligt indpakket så emballagen ikke tager skade.

Vi anbefaler, at varen returneres via PostNord eller GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostNord eller GLS system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er nået frem. Som kunde har man også mulighed for, at kunne efterlyse pakken hvis den ikke er nået frem.

Vi tilbagebetaler købsprisen når vi har modtaget varen retur. Vi efterstræber os på at kreditere returvarer inden for en uge. Hvis du har betalt med Mastercard, går der ca. to uger efter kreditering, før pengene er på din konto.

Vi tilbagebetaler kun for returvaren, såfremt at returvaren lever op til betingelserne for, at retur- og fortrydelsesretten kan udnyttes.

Varen sendes til:

 • Minzi.dk
 • Aage Berntsens Alle 6
 • 2750 Ballerup
 • Mærket: Retur

Databeskyttelse og sikkerhed

Minzi.dk garanterer, at dine oplysninger behandles fortroligt. Al information sendes krypteret. For at handle via webshoppen, skal du registrere dig med følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Personoplysninger bruges udelukkende i forbindelse med en ordre. Vi behandler alle personoplysninger 100% fortroligt, og i overensstemmelse med persondataloven. Kreditkortoplysninger sendes krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Du kan kontrollere om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås øverst i din browser og hvis denne er grøn er der dermed krypteret forbindelse med sikker databeskyttelse.