Bytteregler

Returnering og fortrydelsesret

Minzi.dk tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. For at retur- og fortrydelsesretten kan udnyttes, skal du enten have returneret varen eller have informeret Minzi.dk på kontakt@minzi.dk omkring din fortrydelse inden 14 dage efter, at du har modtaget varen.

Varen byttes kun når Minzi.dk og leverandør mærkat er intakt og stadig sidder på varen. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt.

Varen må ikke være brugt, det vil sige hvis den bliver brugt ud over, hvad der er svare til at afprøve varen i en fysisk butik. Varen skal pakkes forsvarligt så emballagen ikke bliver beskadiget og stadig kan sælges som ny vare.

Det er køberen der står til ansvar og står for omkostningerne for returneringen af en vare. Alle produkter, der returneres til Minzi.dk skal være forsvarligt indpakket så emballagen ikke tager skade.

Vi anbefaler, at varen returneres via PostNord eller GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostNord eller GLS system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er nået frem. Som kunde har man også mulighed for, at kunne efterlyse pakken hvis den ikke er nået frem.

Vi tilbagebetaler købsprisen når vi har modtaget varen retur. Vi efterstræber os på at kreditere returvarer inden for en uge. Hvis du har betalt med Mastercard, går der ca. to uger efter kreditering, før pengene er på din konto.

Vi tilbagebetaler kun for returvaren, såfremt at returvaren lever op til betingelserne for, at retur- og fortrydelsesretten kan udnyttes.

Varen sendes til:

  • Minzi.dk
  • Aage Berntsens Alle 6
  • 2750 Ballerup
  • Mærket: Retur